Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een drukpuntmassage voor de bevordering van de lichamelijke conditie, de geestelijke ontspanning en het voorkomen van aan werk gerelateerde klachten. Elk drukpunt geeft een impuls naar weefsel of een orgaan in het lichaam om beter te functioneren. Het is ook een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energie beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

stoelmassage

Een stoelmassage bestaat uit het masseren van de drukpunten verdeeld over het lichaam, hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen, heupen en de benen, zonder massageolie en door de kleding heen. Er wordt een vaste volgorde aangehouden. Een stoelmassage kan al in 15 tot 25 minuten gegeven worden, op een speciaal ontwikkelde stoel, inclusief een kort gesprek vooraf (anamnese) en evaluatie na de massage.

Stoelmassage kan overal. Ik kan daarom op alle locaties een massage geven, bijvoorbeeld bij u thuis, op een beurs of bij een sportevenement. Maar een stoelmassage kan ook op een braderie, vrijgezellenfeest, een bedrijfsfeestje of op het strand. Natuurlijk kunt u ook terecht bij de praktijk in Nieuwkoop.

U voelt zich na een stoelmassage ontspannen en verfrist! Het is verstandig om na een massage water te drinken om de afvalstoffen beter uit uw lichaam af te voeren. Bij een erg vastzittende spier kan een combinatie van stoel- en tafelmassage gegeven worden. Bij een tafelmassage gebruikt de masseur wel massage-olie.

Wanneer kan een stoelmassage toegepast worden?

Stoelmassage bied ontspanning bij

En werkt preventief ter voorkoming van bovenstaande klachten.